skip to Main Content
Bli återförsäljare du med!

Som återförsäljare för Sweatlabs produkter så säljer du inte bara kvalitetsprodukter, du gör även en välkommen och viktig insats för vår miljö. Teknologin bakom innehållet i våra produkter är baserad på bioteknologiska processer. Bioteknologi är “snälla bakterier” som fungerar som naturens egna rengöringssystem.

I vårt nätverk av återförsäljare hittar du bland annat organisationer inom sport och idrott, gym och fitnesscenter samt idrottsklubbar och föreningar.

Be Good utökar med bioteknik

Be Good Sweden är Sveriges största grossist mot träningsanläggningar och samarbetar med bland andra Nordic Wellness, SATS och Friskis & Svettis.

Sedan en tid tillbaka finns SweatLabs produkter i sortimentet de erbjuder sina kunder.

”Vi på Be Good håller ständigt utkik efter produkter som passar kunderna i vår nisch. Städ och hygien är väldigt viktigt för våra kunder och tränande. Effektiva rengöringsmedel som samtidigt är skonsamma mot både utrustning och miljö är sällsynta och därför kändes det självklart att ta in Sweatlab i sortimentet, säger försäljningschef Hans Wiberg.

Elixir satsar på bioteknik

Max Oscarsson jobbar på Elixir i Nyköping och har valt att ta in Sweatlabs i sitt sortiment av produkter som man säljer på gymmet.

“Vi var några stycken som provade Nocc Out. Då sprayen verkligen funkade, så beslutade vi oss för att ta in både den och tvättmedlet Clean Power att sälja på Elixir Fitness. Vi använder även produkterna själva.”

“Att bidra med det vi kan för miljön är viktigt för oss. Vi sätter höga miljökrav på alla rengöringsprodukter som vi använder i gymmet, och Sweatlab kom som ett perfekt tillskott med sin höga kvalitet och sina unika användningsområden.”

Våra återförsäljare - företag
Våra återförsäljare - klubbar
Kontakta oss så ringer vi dig!

Är du intresserad att bli återförsäljare? Fyll i och skicka formuläret så kontaktar vi dig.

Sagt av våra samarbetspartners
Back To Top